Wij van Spiriwereld

Wij zijn Arno en Annemarie. Wij hebben altijd de spirituele opleidingen en trainingen samen gedaan. Zes jaar geleden hebben we de webshop Spiriland doorverkocht. Het werd te veel. We draaiden met twee man personeel de webshop die alsmaar groter werd.

Mijn moeder had een lang ziektebed. En dus besloten we te stoppen met de webshop. Maar afgelopen maanden kriebelde het weer. En ik begon in mijn FB groep weer wat edelstenen te verkopen. De werking van de edelstenen, de teksten, zijn overigens gechanneld. Ik hou van schrijven dus het is voor mij de puurste manier om de werking te beschrijven. En zo is de upgrade ‘Spiriwereld’ ontstaan. Uiteindelijk komen er ook meer spirituele en natuurlijke artikelen op de webshop te staan.

Er is veel veranderd in de wereld, maar ook in mij. Afgelopen jaar kreeg ik gewoon buikpijn van de haat en woede wat naar elkaar geuit werd. Ook online.
Ik besloot voor de vrede te kiezen in mezelf.

“Creating beautiful handmade things of all sorts just comes very naturally to me”

In het begin van de coronatijd voelde het goed om veel te schrijven over wat er gaande is in de wereld.
Nu heb ik allang de behoefte niet meer. Het is wat het is. We kozen voor wat extra vrede en liefde in ons leven toe te voegen. In kalmte en volledige vreugde.

Afgelopen maanden heb ik mijn boek afgeschreven en ‘de oersprong’ genomen.

Waar wil ik zijn?
Wat wil ik doen? En wat geeft mij plezier om te doen?
Dat resulteerde in een soort van sabbatical. Ik merkte wel op dat mijn frequentie alsmaar hoger werd na mate ik mij weer uit de verdeeldheid en strijd wegtrok. We hebben een nieuwe keuze gemaakt. Samen.
Wij slaan een mooie nieuwe weg in. Leven in lichtkracht. Zoals mijn nieuwste boek heet. We gaan alles doen wat we leuk vinden. Wat frequentie verhoogt, wat liefde brengt en vrede. Wat goed voelt, wat meedraagt aan een fijnere wereld. Waar anderen blij van worden en waar wij blij van worden.

Wij worden blij van heel veel samen zijn. In elkaars buurt zijn we het blijste. Dan voelen we ons happy in elke vezel. Maar we willen ook graag werken. Daar houden we echt van.

Dus zijn we met een nieuwe webshop en een online groothandel gestart.
Te beginnen met edelstenen en die breiden we uit. Met wat energieverhogend is en waar men blij van wordt.
En we gaan koppels/partners training geven in hoe je een rijk leven kunt leiden. Op alle vlakken. Met name gaan we helpen met een goed zakelijk plan waar het doel op financieel vrij ligt zodat je kunt doen waar je gelukkig van wordt. Je tijd is een kostbaar goed. Daar zijn we megagoed in en dat vinden we beiden ook leuk om te doen. Resultaten bij anderen zien geeft ons vervulling en voldoening.
En de volgende fase, mits het niet anders wordt want je weet het nooit met ons🤣, gaan we op zoek naar een pand waar mensen kunnen kijken en eventueel inkopen.

En dan hebben we nog een plan. Ik kan namelijk heerlijke gezondere taarten maken en koekjes bakken. Ik zie een lange tafel voor mij waar mensen heerlijk kunnen genieten van heerlijk gezond eten.

Dus, in de nieuwe wereld willen Arno en ik een stabiele plaats maken, waar je kunt ontladen en jezelf kunt opladen tussen de edelstenen. Waar een frequentie verhoging plaatsvindt, in jou en waar je weer nieuwe energie opdoet.
Walk your talk. ❤️💚
In het licht, in de liefde, zonder emotionele gedoetjes, in lichtkracht en in code groen. 💚💚
Liefs
Annemarie en Arno.

Deze edelsteen past bij jouw ziel

0

Je winkelwagen